lomilomi

Een paar woorden uitleg:Tijdens een lomi lomi massage wordt het volledige lichaam gemasseerd met lange vloeiende bewegingen over het hele lichaam, die als heel ontspannend ervaren worden.Deze harmonieuze, ritmische, spirituele massage vond haar oorsprong op het eiland Hawaï.

  • Bij de Lomi Lomi massage gebruik ik meer olie dan bij een relaxatiemassage. Je ligt dan ook op de tafel met een oliebestendig laken.
  • Bij deze massagevorm lig je grotendeels onbedekt. Vandaar dat de ruimte lekker warm moet zijn...Daarom laat het even weten bij je reservatieals je een lomi lomi massage wil.


Wat is Lomi-Lomi-massage

en waarom ervoor kiezen?


Neem de tijd om een ​​massage te krijgen: niets beters. Maar wanneer de Hawaiiaanse filosofie erbij betrokken raakt, opent zich het perfecte haakje.


Gestresst, moe, pijn? Er gaat niets boven een goede massage om weer op de been te komen. Naast een eenvoudige exotische behandeling, is Lomi-Lomi, afgeleid van een eeuwenoude Hawaiiaanse traditie, het ideale antwoord om zowel de kwalen van het lichaam als de geest te genezen.

Meer weten? Bel me of mail me